Monday, June 18, 2012

Tatildeyim! / MY BLOG IS ON HOLIDAY!

20-30 Haziran tarihlerinde internetten uzak olacagim. Temmuz'da gorusmek uzere....

•●♥ Sevgiyle kalin ●•٠

Wednesday, June 13, 2012

$apkalar / Ladies With Hat

Gozluk gibi sapkayi da her mevsim kullanmayi seviyorum. Deniz kenarinda, resmi etkinliklerde, at yarislarinda, bu yaz heryerde 70'lerin trendi sapkalara rastlayacagiz. Gozlerimizi ve cildimizi gunes isinlarindan korumanin yani sira kiyafetleri tamamlayan mukemmel bir aksesuar.










Tuesday, June 12, 2012

Dekoratif $apkalar / LOVE HATS

Aksesuarların dekoratif olarak yaşama katılma fikrini seviyorum. Ayrica $apkalari zarar gormeden nasil saklamali sorusuna da harika bir cevap.








Friday, June 8, 2012

Siesta zamani / Lazy, Hazy Days of Summer

Haftanin yorgunlugunu uzerinizden atmak icin yastiklarla doldurdugunuz hamaginiza uzanip dinlenmeye ve kitap okumaya ne dersiniz.. Belki hafif bir ruzgar esliginde tatli bir uykuya da dalarsiniz ^_*











Istanbul'da olmadigimdan dun geceki muhtesem gosterisini kacirdigim MADONNA ile bu haftayi bitiriyorum..♫♥♫♫♥♫   KEYIFLI, MUTLU HAFTASONLARI

Monday, June 4, 2012

Bisiklet lavabo / A BICYCLE BUILT FOR BATHROOMS

Eski klasik stil bir bisiklet, New Orleans'li dizaynir Benjamin Bullins tarafindan tasarlanarak orjinal bir bisiklet lavaboya donusturulmus. Bisiklet sevenlerin hosuna gidecek harika bir fikir olmus.
Bullins'in tasarimlarinin cogu hazir bir esyanin dekorasyonun parcasi haline donusmesinden olusuyormus.
Bu bisiklet lavabonun uzerine el yapimi ahsap bir tezgah konulmus ve tezgahin uzerine de canak bir lavabo yerlestirilmis. Duvardaki ahsap cerceveli ayna ile mukemmel bir uyum icinde olan bisikletin on sepeti ise havluluk olarak kullanilmis.

Friday, June 1, 2012

Piknik / PICNIC

Hava iyice isinmaya baslamadan mesela bu haftasonu piknik yapmak isterdim. Ne yazik ki Baku'de piknik yapicak yesillik alan yok. Bende fotograflara bakip hayal kurmakla yetinecegim.







Guzel bir haftasonu olmasi dilegiyle