Tuesday, June 25, 2013

Tatildeyim! / I AM ON HOLIDAY!

Herkesin protestosu farklı oldu bu yaşananlara , ben suskunlugu sectim bu surecte . Bloguma blok koydum , icimden hic bir sey yayinlamak , yazmak gelmedi .

Demokrasi kisitlanan ozgurlugu geri kazanmak ama kazanilan ozgurlugu geri vermek degildir . Degisimin kacinilmaz oldugu ulkemizde yesile , insana , cevreye , memlekete , İstanbul'a , beraber yurumeye , beraber islanmaya sevdali Cumhuriyet gencleri ; bize umut verdiler , kentlerine sahip ciktilar , dayanismanin en guzel ornegini gosterdiler . Ozgurlukcu bireylerden olusan bir gelecegin UMUDU ! Bu kenetlenmenin devam etmemesinden _edememesinden veya ettirilmemesinden- korkuyorum ama benim hala umidim var !

Temmuz ayinda biz Capulcu ve Marjinal'ler Kanada'dayiz . Cok ozledigim canim kardesim ve ailesiyle 1 ay birlikte olacagim icin cok mutluyum .




Gelecek gunlerde cok guzel paylasimlarla bulusana dek , ulkemize baris, huzur ve aydinlik gunler diliyorum ...
                   

Monday, June 3, 2013

Ho$geldin Haziran / WELCOME JUNE




Ozlemle bekledigimiz Yaz mevsiminin ilk ayi Haziran; Korkularımızdan sıyrıldıgımız , genclerle gurur duydugumuz , haksiz siddet uygulamalarinin sona erecegi , ozgurlugumuzu doyasiya yasayacagimiz , umut dolu bir ay olsun .  


Aydinlik gunlere kavusmak dilegiyle...