Friday, June 1, 2012

Piknik / PICNIC

Hava iyice isinmaya baslamadan mesela bu haftasonu piknik yapmak isterdim. Ne yazik ki Baku'de piknik yapicak yesillik alan yok. Bende fotograflara bakip hayal kurmakla yetinecegim.







Guzel bir haftasonu olmasi dilegiyle 

2 comments:

  1. Ikinci resimdeki mavilerin ortancanin guzelligi, ucuncu resimdeki arabanin keyfi, o hamagin keyfi, a agacalti piknigin keyfi, o ustu acik arabada gezmenin keyfi, ama en cok da o deniz kiyisi bench te oturmali pinknik favorim, renkler, dekor, cicekler harika, bir de ben yerde oturarak cok rahat yiyemiyorum, biraz da hasarat takintim var da : ) Kusun hareket etmesini ben de isterdim ama oyle iki resim arka arkaya yakalanmamis, olsa kesin yapardim GIF ini zaten, kontrol ettim yine, benimle birlikte basamak basamak inmis kus ta : ), ama park guell in ust tarafini gosteren bir sonraki postta baska kuslu resimler olacak, onlar sana gelsin : ) Iyi haftasonlari : ) Bir de buraya gelirsen, bisiklet kiralariz sana da, seninle gezeriz istersen : )

    ReplyDelete
  2. Sevgili Aylin guzel yorumun icin cok tesekkur ederim. Bir sonraki postunu merakla bekleyecegim. Oralara tekrar gelmeyi cok isterim, gerceklestirdigimde kesinlikle gezeriz ;) Super bir hafta gecirmeni dilerim, sevgiler

    ReplyDelete