Thursday, October 18, 2012

JLo , Rihanna , Shakira / BAKU CONCERTS

17 yas alti kadinlar arasi Dunya $ampiyonasi FIFA U-17 , 22 Eylul-13Ekim tarihleri arasinda Baku'de yapildi . Bu etkinlik kapsaminda duzenlenen konserlerde Jennifer Lopez , Rihanna ve Shakira , Eurovision 2012 sarki yarismasinin yapildigi Crystal Hall'da sahne aldilar .





Konserler serisine ilk Jennifer Lopez ile 24 Eylulde baslandi . JLo'nun  sahnesi siradisi bir tasarimla swarovski taslarla suslenmisti . Sahne kadar giydigi kostumlerde buyuleyiciydi . Seyirciyle kurudugu iletisim , sahne performansi , enerjisi , danslari ve tabi harika sesiyle mukemmeldi . Yaptigi gorsel $ov ile bizlere unutulmaz bir gece yasatti .  









Barbadoslu R&B kralicesi Rihanna Crystal Hall'daki konserini 6 Ekimde gerceklestirdi . Sahneye bir asansor ile cikan Rihanna seksi performansiyla birkez daha tum izleyenleri kendisine hayran birakti . Yeni yaptirdigi Misir tanricasi ''Isis''dovmesi , gobegini acikta birakan bluzu , desenli sarong etegi ve siyah cizmesi cok guzel eslesmisti . Isik $ovlari ve ozel alev efektleri olaganustuydu .



Daha once Dubai'de muhtesem konserini izledigim Shakira'nin Baku performansi bende hayal kirikligi yaratti . 14 Ekim'de Crystal Hall'da gerceklestirdigi konserinde annelige hazirlanan Shakira'nin hareketlerindeki tutukluk , sahne kostumu ( kostum denemez ) ozensiz saclari ,  makyajsiz hali hic hos degildi . Ondan once sahne alan Grammy odullu Melanie Fiona ise birbirinden guzel sarkilar seslendirdi .



4 comments:

  1. Ayfer'cim JLo nun hastasiyiz..Nefis bir kadin , nefis bir latin.. Erkek olsam askerde dolabima asardim galiba :D saka bi yana izlemek cok keyifli benim icin.. ;) Shakira icin soz bulamadim.. Fena ! :(

    ReplyDelete
  2. O ne guzel 3 konser ust uste : ) Jlo nun sovunu ben de izlemek isterdim, cok guzel kadin yav, giysiler sac makyaj sov hepsi guzel. Rihanna ve Shakira ise ilgimi cekmiyor. Shakira belki hamile kalmadan once soz vermisti bu konser icin, ceza odememek icin iptal etmedi belki de. Hamileyken boyle konserler vermek zor olmali, o gun vucudun ruh halin nasil olacak bilemezsin ki, hamile psikolojisi baska birsey.

    ReplyDelete
  3. Lulucum gercekten enfes bir kadin Jennifer Lopez. Sahnede ilk defa izledim, hayranligim bir kez daha artti :)Istanbul konserini kacirmayin bence. Shakira icin ise talihsizlik diyebilirim :(

    ReplyDelete
  4. Aylincim konserlere doyduk ;0) Jlo hepsi birbirinden goz kamastirici 6 kiyafet degistirdi konser boyunca, gorsel show sundu bizlere. Rihanna ve Shakira ayni kiyafetle konserlerini bitirdiler. Sonsuz enerjisinin disinda seyirciyle iletisimi mukemmeldi, cok sempatikti. Bugun yine konser olsa ucarak giderim ;0)
    Shakira Amerika konserlerini iptal etmis keske bu konserinide iptal etseydi. Elinden geleni yaptigina eminim ama bizler havaya giremedik.

    ReplyDelete