Saturday, October 13, 2012

Mutlu Haftasonu / HAPPY WEEKEND

Ingiltere'nin kirsal bolgelerini , eski tarz evlerini , yemyesil cayirlarini her zaman etkileyeci bulmusumdur . Bu haftasonu bu muhtesem yerlere bir gezinti yapmayi , dogayla basbasa kalmayi cok isterdim .
Jane Austen'in romantik hikayelerini animsatan bu fotograflarla benimle yolculuk yapmaya ne dersiniz ?


Fotograflar :  Kate Powers

6 comments:

  1. valizin içindeki mektuplara bayıldım :)

    ReplyDelete
  2. Bu resimlerle nerelere gittim bir bilsen...gece gece uçtum yine :)

    ReplyDelete
  3. Bende cok sevdim mektuplari, kimbilir ne hatiralar barindiriyor satirlarinda.
    Bu arada cok tebrik ederim fotograf odulu icin. Uluslararasi bir yarismaya ilk defa katilip odul almak cok mutlu etmistir sanirim. Fotograf cok guzel, calismalarinin devamini dilerim. iyi pazarlar

    ReplyDelete
  4. Bu fotograflari gorunce bende epey hayallere daldim. Dun gecede cok sevdigim Pride&Prejudice filmini tekrar izledim ;0) sevgiler, iyi pazarlar

    ReplyDelete
  5. Ahhh bayildim bu resimlere, harika bir gezi oldu benim icin, ama ben gercegini de istiyorum : ) O satoda kalip, o arabayla dolasip, sonra bisiklet turu yapmak ve de bogurtlen toplamak istiyorum. Ve de o ilk resimdeki paltoyu giyiyim, ve de arabadan bakan kizin sapkasini da alip o resimden ben de cekiliyim lutfen : ) Ve de o avludaki agac resminin guzelligi! : ) Bu resimler hangi katalog cekiminden, hangi markanin giysileri acaba, o paltoda kaldi aklim : )

    ReplyDelete
  6. Sana katiliyorum, bende gercegini yapmayi cok istiyorum ;)Bu fotograflari,tesadufen rastladigim fotografci Kate Powers'in sitesinden aldim. Hangi katalog cekimleri icin yapildigini bilmiyorum ama Gap, Target, Soma Intimates ve Gymboree icin cekimler yapmis. Bende gri mantoyu cok begendim :)

    ReplyDelete