Wednesday, January 16, 2013

Endustriyel Tarz / Scandinavian Designer Jimmy Schonning

Gecenlerde , begeniyle takip ettigim blog'u incelerken Isvecli designer Jimmy Schonning tarafindan tasarlanmis bazi odalara ait fotograflar gordum . Daha cok erkek dekorasyonu olarak bilinen sert cizgili , donuk renkli endustriyel tarzin , kadinsi kumaslar ve renk karisimi ile harmanlanarak resmedilmesi cok guzel .

Daha fazla ilham almak icin Jimmy Schonning'in website'sini inceleyebilrisiniz .
Jimmy Schonning, scandinavian designer
Images from Jimmy Schonning
Swedish designer
Images by Jimmy Schonning
Kitchen area of an open planned city loft style apartement
Images by Jimmy Schonning
Bathroom by Jimmy Schonning
Images by Jimmy Schonning
Jimmy Shonning
Images by Jimmy Schonning
Layered bed with checked bedding
Images by Jimmy Schonning

4 comments:

  1. renklere bayıldımm.. ne tatlılaaarrr
    :)

    ReplyDelete
  2. Ayfercim, zevkine guvendigim icin hemen o blogu actim ve cok begendim, bloglovin de blog listeme ekliyorum hemen : ) Loftlari oldum olasi seviyorum, hele bir de Manhattan daysa daha da severim : ) O acik paravanli banyo insp dosyalarimda vardi benim de : ) Kadinsi renklerin dokunusu cok guzel acmis ortami cidden. O daktilolu resmi de ayrica sevdim. Simdi yine hayal ettim birden, buyuk bir evimiz olsa, en cok istedigim seyler, piyano ( kuyruklu olamiyorsa duvar da olur ), somine ( birkac tane de olabilir : ) ), studyo odasi masanin uzerinde bir daktilo da olacak ama boyle eskisinden ( bir tarafta da buyuk ekran APPLE desktop ) , bir duvarinda somine, diger duvarlar kitaplarla dolu ve de gramafon, sonra bir de kendime ait giyinme odasi da harika otesi olurdu : )

    ReplyDelete
  3. Bende cok sevdim Prettyinpink bride :) Sayfama gelip yorum biraktiginiz icin tesekkurler, sevgilerimle

    ReplyDelete
  4. Aylincim belki farketmissindir bende seviyorum bu tarzi.
    Tasarimcilarin fotolarini yayinlarken genellikle endustriyel stili yansitan gri renkli, beton duvarli, metal objeler olan fotograflari kullaniyorum. Hatta Baku'ye donmeden Mudo Concept'ten endustriyel tasarimli Tv sehpasi aldim, fotopgrafini mailden gonderirim ;0)
    Hayallerin cok guzel kimbilir belki bir gun tum istediklerine kavusursun. Italya'nin buyuk evlerinden birini alip gonlune gore dosersin, bende ziyaretine gelirim ;) Sevgilerimle

    ReplyDelete