Sunday, January 13, 2013

English Home 2013 Ki$ Kreasyonu / ENGLISH HOME

English Home'un tarzini cok begendigimi gecen seneki post'umdan hatirliyabilirsiniz . Aldigim mavi battaniyeyi severek kullaniyorum . 2013 ki$ koleksiyonuna ise bayildim ,  hem goz alici hem cok $ik . Great Britain , Pastoral ve Crown temali nevresim takimlarini cok begendim . Sezon urunlerini gormek icin buraya tiklayiniz .








6 comments:

  1. Bende cok seviyorum canim ama pek alisveris yaptigim soylenemez.. :) Nedense yakinini gidince alacagim sey cok kalitesiz geliyor bana.. :(( tabi olmayanlarda var ama ozellikle carsaf hastasi olartak hala bir cift carsaf guvenip alamadim.. Sen hic kullandin mi ? :) Bu arada nefis bir hafta olsun !

    ReplyDelete
  2. Bir de geldiginde bir kahve icmek harika olur ! Hatta Aylin'cim de olsa ucumuz yapsak cok mutlu olurum.. :))

    ReplyDelete
  3. Lulucum iyi haftalar canim,
    Ne guzel, keyifli bir haftasonu gecirmissiniz, Alpcan'a buradan da omur boyu mutluluklar diliyorum, tum guzellikler sizinle olsun <3
    English Home'dan gecen sene tek kisilik nevresim&carsaf aldim, kizim Ingiltere'de laundry'de yikamasina ragmen hic bir bozulma olmadi. Ayni sekilde havlu, pestemal seti de defalarca yikanmasina ragmen kalitesinden hic bir sey kaybetmedi.
    Ben tarzini, urunlerini begenerek kullaniyorum.
    Sevgili Aylin'i tekrar gormek benim icinde cok guzel olur, insallah dedigin gibi ucumuz birlikte kahve keyfi yapariz ;0) sevgilerimle

    ReplyDelete
  4. Ben de 3lu bulusmamizi dort goz bekliyorum, Istanbula gidislerimizde hep haberleselim, denk getirirsek super olur yine : ) English Home un desenlerini renklerini ben de seviyorum, gecen sene LOVE yazan nevresimini almistim, bozulmadi. Bu koleksiyondan da o mor tacli yastiklari gozume kestirdim, bir de ayili kardan adamli gri nevresim takimi da oglumun yatagina cok yakisir : ) Keske Istanbuldayken ugrasaymisim, aklim kaldi simdi.

    ReplyDelete
  5. Hatta verdigin linkten sayfalarini inceledim simdi, annemi aradim, megersem o da indirim vitrinlerini dolasiyormus su anda, tarif ettim urunleri bakicak bugun. Cok online bir paylasim oldu bu post : )

    ReplyDelete
  6. Cok sevindim Aylincim, ise yaradi bu post ^-^ Insallah bulmustur annecigin istediklerini. Biz kizimla tek kisilik Great Britain nevresimi almak istedik, yoktu. Subatta Istanbul'a donunce tekrar bakmasini soyliyecegim :)
    Sabirsizlaniyorum bir dahaki bulusmamiz icin, kesin haber veririm ikinizede.<3

    ReplyDelete