Friday, January 11, 2013

Haftasonu / WEEKEND

Istanbul'daki tatilimiz bitti dun gece Baku'ye donduk . Kaldigimiz sure kisa da olsa cok guzel vakit gecirdik . Guzel ailemiz ve sevdiklerimizle birlikte olmak , ozlem gidermek harikaydi . Donus gunune yakin yagan kar keyfimize keyif katti . Yine yeniden gidecegimiz gunu sabirsizlikla bekleyecegim .



¤°´¯`°¤ İYİ Kİ' LERİNİZ KESKE' LERİNİZDEN COK OLSUN ¤°´¯`°¤ MUTLU HAFTASONLARI ¤°´¯`°¤


Dun gece yarisi alandan donerken kar yagisi esliginde radyoda '' a comme amour'u '' dinlemek cok keyifliydi , umarim sizlerde dinlerken  en az benim kadar zevk alirsiniz .

4 comments:

  1. Ayfercim evinize hosgittiniz, yanlis anlamadiysam orada da karla karsilanmissiniz, ne guzel. Simdi bloguna bakarken yanimda oglum da var, sayfandaki kardan adami ve kar taneleri cok hosuna gitti onun da, kar yagsin da kardan adam yapalim diyor. Bunlari yazarken de muzik paylasimini dinliyorum, cok guzel cidden. Akan sularin resmine de bayildim tabi ki : ) Yakinda Istanbul'da yine gorusebiliriz umarim : ) Tadi damagimda kaldi sohbetimizin : ) Guzel bir haftasonu diliyorum canim : )

    ReplyDelete
  2. guzel zaman gecirmis olmaniza cok sevindim. Baku'ye sevgiler :)


    http://www.stylishtimes.net/

    ReplyDelete
  3. Aylincim geldigimiz gece kar yagiyordu, ertesi sabah sadece dam ve arabalarin uzerinde tutmustu o gunden sonra bir daha yagmadi. Insallah bambino'nun istegi gerceklesir kar yagar ve o da diledigince oynar :)
    Bende o guzel sohbetimizin yetmedigini dusunuyorum, bir dahaki gorusmemizi sabirsizlikla bekleyecegim.
    Iyi haftalar diliyorum ve cok opuyorum xx

    ReplyDelete
  4. Tesekkur ederim Ayshe Rose :)
    Baku'den sevgilerle, iyi haftalar

    ReplyDelete