Wednesday, January 30, 2013

Ruh halim GRI / GREY MOOD

Bu aralar GRI'nin tonlarini yasiyorum . Sebebi ise , gunlerdir gokyuzunun gri bulutlarla kapli olmasi ,  hic durmadan yagan yagmur , okudugum kitap ( Grinin elli tonu ) . $ikayetcimiyim , kesinlikle hayir cunku ben gri rengi seviyorum . Sadece boyle gunlerde mavi gokyuzunu ve gunesi ozluyorum .
Bol gunesli , guzel gunlere ........



5 comments:

  1. Ayfercim, cok guzel bir gri senfonisi sunmussun yine, Chopin esliginde baktim tekrar tekrar, su anda yazarken de dinliyorum yine, cok severim bu parcayi da : ) Kolajlarini cok begeniyorum. Griyi ben de cok seviyorum bildigin gibi, tam grinin elli tonu olmus bu post : ) Babam 3 lu seriyi yeni bitirdi, simdi sira bende. Bu arada Istanbul da baya gri, bu aksam Lulu ve diger kizlarla bulusuyoruz, insallah 2013 te yine bulusucaz seninle, Lulu ile birlikte : ) Resim detaylarina gelirsek, o dalgalar arasindaki evler cok ilginc, bir haftasonu deneyimi yasamak isterdim orada : ) Son kolajdaki arkadaslara ise bayildim : ) O tavsanin bakisi kulaklari, o kurtun asil durusu, o kedilerin ve yavru penguenin sirinligi ve o atlarin guzelligi : ) Gunesli gunler diliyorum canim : )

    ReplyDelete
  2. Aylincim Istanbul'da oldugunu bilmiyordum canim, ohh miss gibi, benim icinde eglenin bu aksam ;0)

    Serinin ilk kitabini bitirdim bende. Kitabin icerigi yuzunden o kadar cok haksiz elestiriler okumustum ki belki begenmem diye digerlerini almamistim simdi cok pismanim :(
    Belki kitabin edebi $airaneligi yok ama icinde '' DUYGU'', temelinde zorlu, tutkulu bir ask var! Ve yazarin sayesinde Bach ve Chopin'in muhtesem muzigi milyonlarca kisiye ulasti ki, bu cok guzel!!
    Dinledigin muzik kitabin bir bolumunde geciyor, okudugunda beni hatirlarsin :)
    Sevgilerimle <3

    ReplyDelete
  3. Ayfercim ben geldim : ) Cumartesi aksamustu dondum, ancak bloglara bakabiliyorum. Babam ucunu de bir cirpida okudu, sonuncuyu ben oradayken bitirdi, butun gun basindan kalkamiyordu, ben de okuycam diyince, baya erotik ama dedi : ) Sorun degil dedim : ) Valiz annemin ogluma yolladigi mamalarla ( kofte, tekir ve cinekop baliklari, arpa sehriye, findik ) dolunca, serinin ilk kitabini getirebildim simdilik, baya kalin kitaplar cunku. Simdi Chanel in altinda sirasini bekliyor, ben bu gidisle bu kitaplari ay sonundaki Barcelona tatilinde bitirebilicem sanirim. Blogdan dizilerimden aksamlari sira gelmiyor bir turlu, gunduzleri is ve ev isleri, sonra oglum, haftasonu gezmek derken kaliyor geriye cok az bir zaman. Sirf daha cok kitap okumak icin emekli olmak istiyorum babam gibi : )

    ReplyDelete
  4. Okurken ben de o parcalari calarim o zaman : ) Ve seni hatirlarim : )

    ReplyDelete
  5. Aylincim evine ho$geldin hayatim :)
    Ne kadar mesgul oldugunu biliyorum, buna ragmen tek tek post'larima yazdigin detayli yorumlar icin sana cok tesekkur ederim hatta bazilarina geri donus bile yapiyorsun ;)
    Valizinde goturduklerinle oglunun keyfine diyecek yoktur herhalde :) Anneciginin ellerine saglik.
    Babanin dedigi dogru, kitap fazlasiyla erotik ama daha oncede dedigim gibi bu kismi atarsak insanin kafasini epey mesgul edicek bir konusu var!
    Emeklilik konusuna gelince ki ben emekliyim biliyorsun ^_^ sanki cok vaktin olucakmis gibi geliyor ama bazen gunun yetmedigine tanik oluyor insan, yine cok mesgul olabiliyorsun. Tek farki yapicagin seyleri canin istedigi zaman yapmak :) Sevgilerimle

    ReplyDelete