Monday, May 27, 2013

Bugun Sevdigim Tasarimlar / Today's interior love - COUNTRY L♥VE

Country style ( kirsal yasam ) herkesin bildigi gibi doganin icinde , mustakil , ahsap ve tas malzemelerin kullanildigi evler ve icleri de kendilerini cevreleyen doga ile uyumlu cicek desenli kumaslarla , ahsap mobilyalarla dosenmis temelinde konforun yer aldigi sade ama $ik , sicak bir stildir .
Sehirlerdeki yasamin zorlugu , kalabalik , gurultu , stress ve yesil alanlarin yok edilmesi , insanlari ‘’ Country yasam ‘’ tarzini secmeye mecbur ediyor . Tabii herkesin kirsal alanda yasamasi mumkun olmadigindan , o zevki tatmak icin kirsal yasami bulunduklari ortamlara tasiyorlar . Fakat ne kadar basarili olduklari mechul cunku uygulamaya gelince o kadar cesur olunmuyor .
Kirsal yasami , Ingiliz edebiyatini , tabiati ve dogadaki tum canlilari seven ( surungenler haric ) , romantic , sakin bir yapim var ve insanin kisiligi herseye yansir derler ya benimde dogamda , tabiatimda var Contry tarz sevgisi J Simdi bu sevgimi sizlerle paylasmak istiyorum .






French Country Style

English Country Style



 Iyi haberler getirsin bu hafta bize ...
                         •*¨`*•.¸.•*¨ MUTLU HAFTALAR•*¨`*•.¸.•*¨

5 comments:

  1. istegim bu.. boyle bir yasama hizlica gecebilirim.. Sehir hayatim da bir yandan sure dursun.. Canim nerede ne yapmak istersen de hayati oyle sekillendireyim istiyorum.. Bu aralar bana bahar carpti sanirim, kacasim gidesim var bu pis metropol yasamindan.. Asklarim da yanimda... Taksim Gezi parkimiz da olmayacak artik.. Nasil bir duzenin parcasiyiz biz bunu dusunuyorum.. Ve neden bir parcasi oldugumuzu... :((

    ReplyDelete
  2. Taksim Gezi Parki, Istanbul'da yasayanlarin sehrin karmasasindan kacip yesil bir alanda nefes almak, gunun stresinden kurtulmak icin geldikleri ozel bir yer ayrica ekosistemi bozmak basli basina bir insanlik sucu. Haktan, hukuktan anlamayan, tek derdi ''daha cok para ve rant elde etmek'' isteyen zihniyetin bir parcasi oldugumu kesinlikle kabul etmiyorum.
    Cok anlamlı Kızılderılı bır atasozu ;Son ırmak kuruduğunda , son ağaç kesildiğinde beyaz adam paranın yenilecek birşey olmadığını anlayacak..!
    Umarim cok gec olmadan bu duruma bir son verilir.

    ReplyDelete
  3. Ozlemisim kolajlarini, nasil guzeller bunlar bayildim. Bana Holiday filmindeki Kate Winslet in evini hatirlatti, ben o iki evden Kate inkini tercih ederdim, o sirin mutfak, banyo harikaydi, bu resimlerde de benzerleri var onun : ) Somine, mini mutfak, pencere onu kuvet keyfi, hepsi harika. Lila Smeg de gozume takildi hemen, ve turkuaz iki cekmeceli sifonyer : ) Kazli bahce resmine de bayildim : )

    ReplyDelete
  4. Aylincim bende senin guzel yorumlarini ozlemisim. Bu yaz cok yogun geciyor, sanirim sonbahar aylarinda blog'u daha etkili kullanabiliriz.
    Post'u hazirlarken film dikkatimden kacmis, sen soyleyince hatirladim :)
    Ne guzel bir filmdi, o guzellikleri tekrar seyretmeliyim ;)Xoxo

    ReplyDelete