Wednesday, May 1, 2013

Ho$geldin Mayis / WELCOME MAY

Sonunda soguklar gitti , bahar kendini gosterdi . Hosgeldin Mayis , umarim simsicak gunesi , mis kokulu cicekleri , neseli kus civiltilarini ve a$ki beraberinde getirirsin .

Mayis ayini sevmemin baslica nedenleri , yaz mevsimine cok yakin bir ay oldugu ayrica anneler gunu ve sevgili esimin Dogum Gunu bu aya denk geldigi icin . Ve bu ayda kendimi cok taze ve i$iltili hissediyorum . I Lve May!
          

                


2 comments:

  1. Hmmm.. Boga erkegine sahipsin yani !! Ben de :)) Alper'in dogum gunu 18 Mayis.. Onun icin guzel bir hafta sonu kacamagi planladim.. Cok mutlu olacak eminim.. Hediye odagimiz hic maddesel olmadi bizim daha cok birlikte paylasacagimiz seyler tercih ederiz.. Acikcasi oylesi benim gibi biri icin daha anlamli oluyor :) Umarim Mayis ikimiz icin nefis guzellikler planlamistir.. Keyifle bloglarimiz yardimi ile paylasiriz..

    Bir de gecen hafta enfes bir film izledim.. "Dolls" diyalogun neredeyse sifir oldugu ama hayati aski caresizligi ve aski cok derin hissedecegin bir film.. Gercekten huzun ve gercekler dolu ama cok izlenesi.. Zaten onemli bir film kabul ediliyor Japon sinemasinda.. Izlemissen cok sevinirim, izmelediysen vakit ayir mutlaka.. (birbirinden cok farkli ama "Before Sunrise & Sunset" de mutlaka.. onlari izlemeni coook istiyorum) operim tatlim..

    ReplyDelete
  2. Ikimizinde varligiyla hayatimiza renk katan boga erkegine sahip olmamiz cok hos Lulucum. Biz hafta ortasinda ( 8 Mayis ) bu guzel ani kutlayacagiz, umarim planlarimizda bizi cok mutlu edicek sekilde gerceklesir.
    Bahsettigin filmi daha once izlememistim, genellikle American sinemasi haricindeki filmleri festivallerde yada tavsiye uzerine izliyorum. En kisa zamanda diger iki filmde dahil olmak uzere hepsini seyredip, dusuncelerimi seninle paylasacagim canim :) Mutlu haftalar Xx

    ReplyDelete