Monday, February 20, 2012

La Vita è Teatro. Tutti in Maschera.

Muzik, dans, ask ve tutkunun 'gizlendigi' buyuleyici kostum ve maskeler: VENEDIK KARNAVALI'ni en guzel boyle tanimlayabiliriz.
Festival tarihi Hiristiyanlik oncesi gunlere kadar dayaniyor, genellikle subat ayinin ilk haftalarinda yapilan bu festivalin en temel figurunu birbirinden farkli maskeler olusturuyor.Dunyanin dort bir yanindan binlerce insanin katildigi karnavalin bu yilki temasi 'La Vita è Teatro. Tutti in Maschera. '- "Hayat bir tiyatro ve hepimiz maske giyiyoruz.''








5 comments:

  1. Venedik karnavalındaki kostümler , maskeler , renkler çok hoşuma gider , keşke orada olsak .

    ReplyDelete
  2. zarif, buyuleyici, bir o kadar da gizem dolu..muhtesem sehirde, muhtesem bir karnaval.
    maske takma geleneginin ne cok degisik sebeple iliskisi varmis meger:)
    sevgilerimle ayfcim

    ReplyDelete
  3. Bu senenin temasi cok hosuma gitti, ne kadar dogru '' hepimiz bir maske takiyoruz ve oynuyoruz''
    Tum yorumlarin icin tesekkur ederim Aysencim, sevgiler <3

    ReplyDelete
  4. Yeni postunun altinda bu guzel renkleri gorunce hemen actim ve bu guzelliklere bayildim. Venedik karnavalina katilmayi cok istiyorum bir gun, Rio cok guzel bir tecrubeydi ama Venedik bambaska, cok daha buyuleyici. Cok guzel gorseller secmissin. Bu arada en son gidisimde Venedik e ozel bir maske almistim, mor renk tabi ki : )

    ReplyDelete
  5. Bu yilin temasi ne olur bilemiyorum ama kacirma derim, insallah vakit yaratip katilirsin. Ben Milano'daki mini karnavali gormustum cok etkileyiciydi, Venedik'tekini gorseydim buyulenirdim herhalde:)

    ReplyDelete