Wednesday, May 16, 2012

Eski zaman nesneleri / OLD-TIME OBJECTS

Yuzyillar oncesinin icinden gunumuze kadar ulasmayi basarabilmis eski nesneleri cok severim. Esyalari sadece cansiz bir nesne olarak gormemek lazim, hepsinin bir hikayesi vardir. Onlar yasamin ayrilmaz bir parcasi olan anilara, her turlu duyguya taniklik etmislerdir.












6 comments:

  1. Ayfercim, bir de bu esyalar eger anne'nin, babaanne'nin yada babaannenin babanin dedesinin yadigarlariysa...!!
    Nereden bulursun bu konulari, bu guzel resimleri.?
    Bu mevzuu beni cok sardi...
    Bence bu konuyu derinlemesine incelemelisin.
    Sevgiler..
    TT

    ReplyDelete
  2. Canim benim, senin bu konuyla ne kadar cok ilgilenicegini tahmin ediyorumdum.
    Begenmen benim icin bir zevk, umarim daha fazlasini yapabilirim, sevgiler..Guzel bir haftasonu gecirmeniz dilegiyle opuyorum..

    ReplyDelete
  3. Ben de nostaljik bir insan olarak eskileri karistirmayi severim, eskileri dinlemeyi severim : ) Ayda bir antikacilari gezmeye giderim : ) Ve evimizde ortu, porselen, cam, taki gibi eskilerden cok vardir, antika pazarlarindan topladigim. Bu arada 6. resimdeki mobilya, aynasi ve ustundeki fanus dekorlar cooooook hosuma gitti, hemen dosyalarima aldim resmi : )

    ReplyDelete
  4. Sevgili Lila Moonlight yorumunuz icin tesekkur ederim. Bir gun resimdeki gibi bir kose olusturursaniz bizimle paylasirsiniz ^_*
    Guzel bir hafta gecirmenizi dilerim,sevgiler

    ReplyDelete
  5. Müthiş... Hele o eski boyaları dökülmüş mavi dolap... Kim bilir ne hikayeler var içlerinde bu karelerin. Arkeolog olmak istemiştim bir zamanlar. Olsam çok mutlu olurdum herhalde... Sahafların kokusunu da çok severim. Biraz ekşi biraz yanık biraz tütünümsü kokusuna bayılırım.

    ReplyDelete
  6. Sevgili Tarchin ayni zevkleri paylasabildigim kisileri tanimak beni cok mutlu ediyor.. Iyi ki blogunuzu kesfetmisim ^_*
    Yorum icin cok tesekkurler, sevgiler <3

    ReplyDelete