Tuesday, September 25, 2012

Hardal / Trendy Fall Color MUSTARD

Son derece retro esintiler tasiyan bu renk de , bordo gibi favorilerimden . Bu renk tonu icin eskimis altin rengi , yillanmis dore , parlak hardal ya da limon kufune calan koyu sari gibi tanimlamalar yapabiliriz .
Hardal rengini morla kullanarak vintage etkisi yakalarken , koyu yesil ve bordoyla klasik bir goruntu yaratabiliriz . Griyle uyumu ise tartisilmaz bence .










2 comments:

  1. Ayfercim, is seyahatinden dondum ve kacirdigim postlar icin sakin zamani buldum, simdi sirayla bu guzellikler hakkinda yazabilirim. Hardal rengi dolabimda cok azdir, gecen sene zara dan bir kaskol almistim, bir de opak corabim var bu renk, bir de uzun bir hirkamin icinde bu renkten var, gecen kis bir iki post yapmistim bu renklerle, simdi resimlerde gorunce bir de etek istedi canim bu renk : ) Yine cok guzel kolajlar yapmissin. Ilk resimdeki kitap okuma kosesi harika, orada sessiz sakin saatler gecirip, bir oturusta bir kitap bitirme luksunu istedim simdi. 4. kolajdaki sol resmin icindeki sehpaya da bayildim. O at art li salon da cok etkileyici olmus. O boho kapi perdemsi sey de super hava katmis. Ve son resimdeki rafli kucuk mobilyayi cok sevdim, oyle iki mobilyaya ihtiyacim var salonda kanapenin iki yanina, icindeki duvar kagidi detayi da super! : )

    ReplyDelete
  2. Aylincim yorumlarina oyle alistimki sen birseyler yazmayinca oksuz kaliyor sanki postlarim ;) Oyle zamanlarda seyehatte oldugunu tahmin ediyorum artik ;0) Sonrasinda, yayinlayacagin postlari beklemekde heyecanli oluyor.
    Postlara yaptigin tum yorumlar icin ayri ayri tesekkur ederim, begenmene cok sevindim.
    Hardal tonlarida en begendigim renklerden. Daha once dedigim gibi bu sonbahar renklerinin nerdeyse tamamini gunluk hayatimda cok begenerek kullaniyorum. En sevdigim 6'li diyebiliriz :0 Bu postlari buyuk bir zevkle hazirlayarak, gecen haftayi cok renkli gecirdim ;)
    Gecen seneki postlarini gormemistim, simdi hemen onlara bakicagim.. Sevgiler <3

    ReplyDelete