Wednesday, December 26, 2012

Paketleme / WRAPPING

          Hala yilbasi hediye paketlerini yapmamis olanlar icin birkac fikir
 














Gorseller: buradan

8 comments:

  1. Fotoğraflı olanlara bayıldım, ayrıca bu hediyelerin içi hiç önemli değil boş kutu olsun böyle paketle hediye edilsin bana yeter:)

    ReplyDelete
  2. Bir sürü yaptım, hala da yapabilirim :) Görseller ilham verici, paylaşım için teşekkürler Ayfer hanımcım :)

    ReplyDelete
  3. Hepsi cok hos cok yaratici ama ben trikolu olan romantik paketi cok begendim.. Favorim o ! :) belki onumuzdeki yil bunu yapmayi denerim.. Ask benim icin seve seve kokos hediye paketi uzeri trikosu yapar.. hihihi :))

    ReplyDelete
  4. Senin ne kadar onem verdigini biliyorum Sinemcim, sevicegini tahmin etmistim ;) Pazartesi gorusmek uzere hayatim <3

    ReplyDelete
  5. Sebicim son gune kadar devam ^,^ Icinizdeki heyecanin hic bitmemesi dilegimle, sevgiler

    ReplyDelete
  6. Lulucum gercekten triko ponponlu paket cok hos :) Daha guzellerini, ozellerini diger yillarda alman dilegimle, sevgiler canim

    ReplyDelete
  7. Oncelikle ben kendi hediyem icin cooook tesekkur ederim, her elime aldigimda, ya da rafta gozume degdiginde seni ve bulusmamizi hatirliycam : ) Ve hediyeni secerken eski postuna yaptigim yorumu hatirlaman da ayrica hosuma gitti, cok cok zarif bir secim : ) Bu guzel ilham kaynaklarina gelirsek, hepsine bayildim ama favorilerim tutu tullu olan, eski resimlerin ilistirildigi paketler ve bembeyaz ve ayni zamanda incecik iple yapilmis olanlar ve de triko ve ponponlu olan : )

    ReplyDelete
  8. Aylincim cok guzel vakit gecirdik, seni tanimak cok guzeldi. Umarim en kisa zamanda tekrar gorusuruz, senin hediyenide agiz tadiyla yiyiyoruz, tekrar tesekkurler canim, sevgilerimle <3

    ReplyDelete