Wednesday, October 2, 2013

Ho$geldin Ekim / WELCOME OCTOBER

Mevsim Sonbahar ; gun isigi beyaz badanali evlerin arasindan suzuluyor ... Sahil mevsime uygun bir tenhalikta ... Sonbahar'in rengarenk tonlarini , kurumus yapraklari , ciplak agaclari goremesek de Bodrum yilin en guzel gunlerini yasiyor ...

Romantik ve Sonbahar'a yakisir bir ay olsun EKIM ...  Yeni baslangiclar , umutlar , degisim ve donusumler bu ayda gerceklessin ... Hersey gonlunuzce olsun. 

Keyifli gunler 

2 comments:

  1. Gunaydin canim ! Gunaydin Ekim ! :) Biraz yagmur ile mutlu olup sonra gunesin aranmaya baslandigi gunler basladi benim icin.. Yaz kiziyim ben ! gunes olmadan bi yanim eksik gibi.. neyse ki tamamlayacak bir seyler de bulmak mumkun oluyor :) Bu arada Ekim ayinda Ege sularinda bir tatil sansim varken gunesin beni yalniz birakmayacagini hayal ediyorum.. Amin :) Sana da Bodrum da bol keyif, sakinligin tadini cikart tatlimcim...

    ReplyDelete
  2. Sonbahari burada doyasiya yasayamiyorsakda hic sikayetci degilim cunku bende yaz insaniyim. Gunesi, sicagi ve denizi cok seviyorum. Bir kac gundur burasida ruzgarli ve soguk ama gunes olunca mutlu oluyorum.
    Umarim hayalin gerceklesir Ekim kacamagin bol gunesli, simsicak gecer. Bu taraflara yolun duserse gorusmeyi cok isterim.
    Bol enerjili, keyifli haftasonu diliyorum... Mucxxx

    ReplyDelete