Thursday, January 29, 2015

2015 Yilinin Rengi '' Marsala '' / COLOR OF THE YEAR '' MARSALA ''

Uluslararasi renk otoritesi Pantone , benim de en sevdigim renklerden biri olan , kirmizi sarap ve kizil tonlar iceren ‘Marsala’yi  2015 yilinin rengi olarak belirledi .

Marsala , bogucu olmayan ama yogun ve doyurucu bir renk . Ic mekanlarda birlestirici bir etki yaratiyor . Bu zengin ve davetkar tonu ; aksesuarlar , duvarlar ve sanat objelerinde kullanarak evinizin her kosesine zarif bir hava katabilirsiniz . Marsala dokulu yuzeylere uygulandiginda luks hissi daha belirginleserek , onu hali ve dosemeler icin ideal bir renk haline getiriyor .

Adini Marsala sarabindan alan kizilkahveyle tarcin karisimi bu zengin tonun , gri , mavi ve kum rengi ile $ik bir gorunum olusturacagini dusunuyorum . Bedeni ve ruhu zenginlestirici etkiye sahip , ozguven duygusu asiladigina inanilan bu sofistike ton , tam goz ziyafeti sunuyor .






Topraga dokunan sarap kirmizisi Marsala'nin , dikkat cekici olmasinin yani sira sicak bir etkisi de bulunuyor .





2015 yilinin diger trend renklerini ise ; Strawberry Ice ( Buzlu Cilek ) , Aquamarine ( Deniz Mavisi ) , Scuba Blue ( Scuba Mavi ) , Lucite Green ( Cam Yesili ) , Classic Blue ( Klasik Mavi ) , Toasted Almond ( Kavrulmus Badem ) , Tangerine ( Mandalina Turuncusu ) , Custard ( Koyu Vanilya ) ve Glacier Gray ( Buz Grisi )

No comments:

Post a Comment