Tuesday, January 24, 2012

DonmuŞ guzellikler / FROZEN BEAUTY

Dun gunesli ve ilik istanbul'u geride birakip Baku'ye geri donduk. Hava cok soguk, disarda kar yagiyor. Karin guzelligini sicacik odadan izlemek keyifli olurdu ama ev buz gibi, isinmasi zaman alicak gibi gozukuyor. Ust uste giyinip, sicak cayimi alip battaniyenin altinda sizlerle donmus guzellikleri paylasmak istedim...






5 comments:

  1. Ayferciiiiim öncelikle bloguna bayıldım bayıldım süpersin ne zaman başladın bak hiç söylmedin:) tabi bu haftasonu karşılaşamadık yetişemedk size çok trafik vardı:) Yukarıdaki resimler br harika, sen çektin sanırım müthişsin, bizim Ajanda için de bir fotoğraf sergisi hazırlarsan birgün çok sevinirim, dayanamadım hemen mesaj yazmak istedim şimdi gidip daha çok inceliycem blogunu:) öptüm çok çok Sinem

    ReplyDelete
  2. Çok güzeller canım ...
    üşütme kendine iyi bak , sevgiler.

    ReplyDelete
  3. Sinemcim cok tesekkur ederim begendigine :)Sevdigim bloklari daha rahat takip etmek amaciyla 1 Ocak'da actim blogumu. Konu onemli degilse begendigim fotograflardan olusan potpori hazirlayabilirim Ajanda icin ve bu beni cok mutlu eder;)
    Gercekten cok istedim seni ve Arya'yi gormeyi ama bizde o gunu hizli cekim yapar gibi gecirdik.Tesellimiz Doruk ile birlikteydik insallah bir dahaki gelisimizde gorusuruz.Sizleri sevgiyle kucakliyorum, cok optum hepinizi.

    ReplyDelete
  4. Tesekkur ederim Zeynepcim,
    Hastalanmamaya dikkat ediyorum ;)Sevgiler

    ReplyDelete
  5. O zaman senin seçtiğin bir konuda ilk fotoğraf seçkini bekliyorum Ajanda için, email adresim ergun.sinem@gmail.com, ben de çok çok öptüm:)

    ReplyDelete