Wednesday, September 26, 2012

Zumrut Yesili $ Haki / Trendy Fall Color EMERALD GREEN & ARMY

Sonbaharda doga sararsa da gorunen o ki yesiller tasarimcilarin favorileri arasinda . Bastan cikartici bir tasin , en az kendisi kadar bastan cikarici rengi olan zumrut yesili , bu sezon bolca gorecegimiz tonlardan biri .
 Siklikla rastladığımız askeri trend detayları ve renkleri , bu sonbahar-ki$ sezonunda da oldukca moda . Hakinin tum tonlari cok tercih edilen renkler olacak .









2 comments:

  1. Ben zumrut rengine bayilirim, kelly green : ) Haki ile cok aram yok ama modanin gazina gelip birseyler alabilirim indirimde belki : ) Yesil kadife kanapeyi cok sevdim, sonracima 2. siradaki kolajin icindeki sol kosedeki banyo harika, o yesil ahsap susleri muthis. zebra hali kosesindeki renkler de cok guzel. yesil kanepe arkasindaki art wall u da cok sevdim. Ve de o kasvetli ama etkileyici somineli yatak odasinda kalmak isterdim bir gecede olsa. Sanki Fas'ta bir otelin odasi gibi geldi bana.

    ReplyDelete
  2. Bende haki tonlarina bayilirim, ama yesilinde canli olmayan tonlarini severim. Ikinci fotodaki tulun rengi tam benim yesil rengim, o tona bayiliyorum. Beyonce'un altindaki kolajda yesil kanepeli odayi, yanindaki kiyafeti, otomobili cok sevdim.
    O somineli, aynali yatak odasinin renk tonlari, tavan yuksekligi ise beni bitirdi.

    ReplyDelete