Thursday, November 22, 2012

7. Contemporary Istanbul 22 – 25 Kasım 2012


Uluslararasi cagdas sanat fuari Contemporary Istanbul 22-25 Kasim tarihlerinde 55'i yurtdisi , 45'i yurt ici olmak uzere 100 cagdas sanat galerisi ve 600 sanatciyi , Istanbul Lutfi Kirdar Uluslararasi Kongre ve Sergi Sarayi ve Istanbul Kongre Merkezin'de sanatseverlerle bulusturuyor .


Ana sponsorlugunu Akbank Private Banking'in ustlendigi Contemporary Istanbul . 7 . yilinda yine uluslararasi koleksiyonerleri , sanat profesyonellerini ve sanatseverleri konuk edecekmis . Fuar boyunca cagdas sanatinin bugunu ve yarininin tartisilacagi konferanslar ile acilis ve kapanis partileri gibi yan etkinlikleri de sanatseverlere sunmaya devam ediceklermis .


Serginin surprizlerle dolu olacagini dusunuyorum . Cagdas sanatin en iyilerini gorup , onlarin resimleri arasinda ozgurce gezinip ic dunyalarina karismis gibi hissetmeyi cok isterdim ama malesef sergiyi kaciracagim . 

2 comments:

  1. tamamini olmasa bile bir kismini deneyimleme sansi bulduguma cok seviniyorum.. Keske vaktin olsaydi canim.. Umarim seneye kacirmassin.. ;)

    ReplyDelete
  2. Cok sanslisin canim, ben tv'den biraz izleyebildim. Tabi o atmosferi yasayamamak uzucu ama napalim seneye insallah :(

    ReplyDelete