Saturday, December 1, 2012

KI$'a Merhaba / HELLO WINTER

Ki$ mevsimi resmen basladi , hava kendini tam hissettirmiyor olsada simdi somine karsisinda oturup sicak sarabi yudumlamanin, battaniyeye sarilarak gokyuzune bakip sonsuzluk hissi veren kristallerin dususunu gozlemlemenin, karda el ele tutusup usuyerek yurumenin, sokakta satilan sicacik kestanelerin tadina bakmanin, kar tatiline cikip kayak yapmanin, daglarin nefis havasini icinize cekmenin, gunesin yuzunuzu isitmasina izin vermenizin tam zamani.

Winter is the time for comfort, for good food and warmth, for the touch of a friendly hand and for a talk beside the fire: it is the time for home.       Edith Sitwell




                  Konforlu , keyifli ve romantik bir ki$ gecirmeniz dilegimle

8 comments:

  1. Ayfercim, ne guzel karsilamissin kisi, ben de simdi ogle kestirmesi sonrasi kanepede battaniyenin altindayim oglumla, o ipad de favori oyununu oynuyor ben de favori bloglarimi geziyorum : ) Ilk senden basladim bugun : ) Yeni blog sayfan da cok guzel olmus, kis motifleriyle : ) Yazdiklarinla sectigin resimlerle beni kisa iyice hazirladin, kar yagsin istedim. O yesil corba kaselerini cok sevdim, ben de ayni motifin pembe rengi var ama sanirim kenarinda altin cizgiler yok, Anthropologie den almistim. Seninle Istanbulda bulusup somine karsisinda ickimizi yudumlayarak anlatmaya can atiyorum : )

    ReplyDelete
  2. En sevdiğim mevsim kıştır. O kadar güzel anatmışsın ki, okurken en kısa sürede kış tatiline çıkmalıyım diye düşündüm.
    Mutlu ve bembeyaz bir kış dilerim. Sevgilerimle...

    ReplyDelete
  3. Aylincim hosgeldin canim ozlemisim guzel yorumlarini :) Istanbul'a geldigimizden beri hava gunesli ve ilikti, dun ve bugun yagmur yagdi, serinledi biraz :( Ki$ mevsimine girdigimizi henuz hissedemiyorum ben, insallah yeni yili kar ile karsilariz, keyfini cikaririz :)
    Bende Istanbul'a gelisini ve bulusmamizi sabirsizlikla bekliyorum.
    Iyi haftalar <3

    ReplyDelete
  4. Merhaba Heyyfi
    Yorumunuz beni cok memnun etti, tesekkur ederim. Blogumu takip ettiginiz icinde ayrıca tesekkur ederim...sevgiler

    ReplyDelete
  5. şuan böyle biryere gidip 1 hafta kalmak istiyorum =)

    ReplyDelete
  6. Rainbow Gatherer, bende kalmak isterdim :) ❤

    ReplyDelete