Monday, November 12, 2012

Sonbahar&Ki$ Koleksiyonu / 2012 FALL/WINTER COLLECTION

     Ralph Lauren Home Sonbahar & Ki$ koleksiyonu Alpine Lodge




     Tina K Home Sonbahar & Ki$ Koleksiyonu













     French Connection Sonbahar & Ki$ Koleksiyonu

          by nord Sonbahar & Ki$ Koleksiyonu



          H&M Home Sonbahar & Ki$ Koleksiyonu


          Toast Home Sonbahar & Ki$ Koleksiyonu

4 comments:

  1. Bol bol gri tonlari ne guzel : ) Bizim de kanepemiz gri renkte, cok seviyorum griyi hem dekorda hem giyimde : ) O ucuk pembe dokunuslu gri kanepe resmi cok hos olmus. Ve de o kitap baskili ve A harfi baskili yastiklari da istedim. Hayvan postu halilar gozume cok guzel geliyor ama kullanimindan emin olamiyorum. Evi kolay temizliyim diye, hali hic koymadim, koyu gri parkelerimizin goruntusunu cok seviyorum hem de parke sicak oluyor zaten. Ama bazen lila mor grili halilar, zebra yada duz renkte hayvan postlari ( kisa killi olanlar, cunku uzun tuylerin arasindan sac tug yemek kirintisi temizlemek bir kabus olur benim icin ), bir de koyu bordo renkli Afgan halilari cok hosuma gidiyor : )

    ReplyDelete
  2. İçim açıldı, alışveriş isteğim tavan yaptı.
    Benim renklerimdir zaten gri, taş rengi, beyaz...

    ReplyDelete
  3. Aylincim bende gri rengi hem giyimde hem de ev dekorasyonuna cok yakistiriyorum. Secimlerin cok hos benim renk ve tekstil tercihim H&M koleksiyonundan yana. Ahsap, kilim desenler, hayvan ve harf desenli yastiklar, orgu battaniye, eski kitaplarin bulundugu kitaplik tam benim tarzim :)
    Kisa tuylu hayvan postunu Ingiltere'de kaldigimiz evde kullandik. Temizlemesi oldukca kolaydi ama Hipi'den dolayi cok begenmeme ragmen evimizde kullanirmiyim bilmiyorum. Ahsap parkeyi kapatmayi bende sevmiyorum onun sicak goruntusu hosuma gidiyor.

    ReplyDelete
  4. Sevgili Pembe Yastik zevklerimizin benzer olmasi cok hos:) Bu guzellikleri gorunce insanin alisveris yapmamasi olanaksiz ;-) Postunu okudum, o yogunlukta zaman ayirip yorum yazdigin icin cok tesekkur ederim. Sevgiler

    ReplyDelete