Saturday, December 8, 2012

Haftasonu / WEEKEND

Aralik ayini , yilbasi atmosferini , yeni bir yili , yepyeni bir hayati heyecanla beklemeyi cok seviyorum .
Caddelerin ve alisveris merkezlerinin isil isil halini , magazalarin eglenceli vitrinlerini , ozenle suslenmis ve isiklandirilmis evleri gorunce tatli bir heyecan sariyor icimi. Insanlarin yuzlerindeki mutluluk ifadelerini gormek beni cok sevindiriyor .
Icinizdeki sevinclerin hic sonmemesi dilegiyle, en mutlusundan olsun haftasonunuz <3
Foto IKEA

6 comments:

  1. ışıl ışıl seviyorum ben bu dönemi..
    mutlu haftasonları

    ReplyDelete
  2. Bende cok seviyorum, icim kipir kipir :)sevgiler

    ReplyDelete
  3. cok keyifli bşr donem.. arada kendiniz bizden esirgemeyen gunesli gunlerimiz de oluyor.. sira kar yagisinda.. sehre olmasa da daglara hasret ile bekliyoruz.. sevgiler iyi pazarlar cnm ;)

    ReplyDelete
  4. Ne guzel bir resim bu, sakliyorum hemen, IKEA nin bazi cekimleri muthis basarili oluyor. Bu sene yilbasi noel havasina biraz gec girdim ben, her mevsimi biraz rotarli yasiyorum. Daha evi noel icin suslemedim, gozumde buyudu bu sene nedense, ama bugun en azindan kucuk agaclari susleme planim var : ) Istanbulun tadini benim icinde cikar, ben is icin gelemiycem gibi gozukuyor bu iki hafta, tatil icin geldigimde gorusucez ama kesin : )

    ReplyDelete
  5. Sanirim hepimiz cok seviyoruz bu donemi Lulu'cum :) Dedigin gibi sira kar yagisinda, yagdiginda keyfimize diyecek olmayacak ;-) Keyifli bir gun gecirmen dilegiyle <3

    ReplyDelete
  6. Kucuk agaclari suslesende eminim evine yeniyilin ruhunu yansitmissindir :) Bende bayildim Ikea'nin bu fotosuna ve hemen paylasmak istedim. 22 Aralik sonrasini iple cekiyorum ;0) Sevgiyle kal Aylincim <3

    ReplyDelete