Thursday, December 20, 2012

Ilk kar / THE FIRST SNOW OF WINTER

Nihayet Istanbul'a yilin ilk kari yagdi . Henuz etraf bembeyaz olmasada $u an ince bir battaniye gibi duruyor bahcede . Umarim daha fazla yagar ve uzun sure devam eder . Evde kalmak icin guzel bir bahane , sicak cikolata esliginde kitap mi okusam , yoksa misir patlatip film mi izlesem ? 
Herkese keyifli , bembeyaz bir gun dilerim ♥♥♥

6 comments:

  1. Bir kış sever olarak bugün çok mutlu oldum, mucize gibi bir şey kar yağışı bence:))
    Film de kitap da iyi fikir ,ikisi de yapılmalı bence;)

    ReplyDelete
  2. Canimm bence misir esliginde film izle once.. sonra da battaniye alti sicak cikolata icerken kitap okuyup bi ara farketmeden uykuya dal.. Off mis ! Ozendim bile... :))

    Bu arada yorumlarin o kadar mutlu ediyor ki beni ! Cok tesekkur ederim gercekten, gonulden.. :)

    ReplyDelete
  3. Lulucumun fikri super, ben de isterim. Ben de karin bu romantik yanina bayiliyorum, tabi trafige cikmak gerekmedikce : ) Guzel kar keyifleri diliyorum, belki birlikte de izleriz kar yagisini somine basinda : )

    ReplyDelete
  4. Sevgili Baykus Gozuyle
    yorumunuz beni çok mutlu etti, tesekkur ederim. Blogumu takip ettiginiz icinde ayrıca tesekkur ederim...sevgiler, iyi haftasonlari

    ReplyDelete
  5. Lulucum film izledik ama sinemada ^,^ Once karda yuruyus yapip sonra ''The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2'' filmini izledik popcorn esliginde ;0) Eve donuncede sicak cikolata ile isindik.
    Yayinlarini cok severek takip ediyorum ve onlara yorum yazmak benim icin zevk oluyor. Sevgili Aylin sayesinde blog'unu tanima firsatim oldu, iyiki farketmisim.
    Bende sizlerin desteginiz ve guzel yorumlariniz icin cok tesekkur ederim <3

    ReplyDelete
  6. Aylincim cok tesekkur ederim, umarim gorustugumuz gun kar yagar, sominenin keyfide bambaska olur :)sevgiler canim

    ReplyDelete