Wednesday, January 9, 2013

ADVANCED STYLE

Omrumuzden bir yil daha gecti . Yaslar ilerlesede her zaman bakimli , $ik , elegan olunmasi gerektigini dusunenlerdenim . Tesadufen rastladigim bu blog ise beni dogrularcasina 60 ve uzeri yaslardakilerin $ikligini gozler onune seriyor . Fotograflari inceledikce yaslanmanin hic bir onemi olmadigini , stil sahibi kisilerin kac yasina gelirlerse gelsinler hep hos gorunduklerini dusundum . Belki bugun degil ama ilerki tarihlerde bana ilham vericek kreasyonlari yasitim gruplarla paylasmak istiyorum . Yaslanma hakkindaki dusunceler ve 60 yasindakilerin yaslanma , guzellik ve stilleri hakkindaki sirlari burada .









Gorseller: by Ari Seth Cohen, of Advanced Style
Yukaridaki iki fotoda gordugunuz hanim 100 yasinda . Inanmak cok zor degil mi? Yasamanin anlamini cok iyi bildigini dusundugum Ruth'un yasam stili hakkinda ip uclarini buradan ve pilates videosunu buradan izleyebilirsiniz . Ruth'un '' 40 yasinda iyi gorunmek istiyorsan 20 yasinda baslamalisin '' tavsiyesi ise unutulmamasi gereken bir not . 

4 comments:

  1. Paylaşımınızı çok sevdim:)
    Moda bloglarında hiç bu yaşta kişilerin fotoları yok, örnek olacak nitelikte, çok şıklar;)
    Teşekkürler, sevgiler...

    ReplyDelete
  2. Dimi sevgili Nathalie, ilham alinacak bir blog ;0) Mutlu haftasonlari, sevgiler

    ReplyDelete
  3. Hemen tavsiye ettigin blogu actim, inceliycem. Cidden blog dunyasindaki bir boslugu doldurur boyle bir blog, guzel yas almis stilli kisileri gormek beni cok mutlu ediyor. Yukaridaki orneklerden, o salkim kupeli olan bayanin enerjisini cok sevdim, iki resminde de cok tatli : )

    ReplyDelete
  4. Kesinlikle haklisin Aylincim, bu blog yasitim gruplar icin bosluk dolduracak nitelikte. Benide Ruth'un goruntusu cok etkiledi :)

    ReplyDelete