Saturday, January 19, 2013

Bohem Dokunuslar / BOHO TOUCH

Tum zamanlarin en unutulmaz sarkilarindan biri olan Bohemian Rhapsody ( sizinle paylasmistim ) benim de cok sevdigim sarkilardan biri . Anyway the wind blows doesn't really matter to me... Queen'in bu sarkida soyledigi gibi , ruzgarla yon degistiren , hayati gereginden fazla ciddiye almayan , ozgur , rahat , renkli , Easy come, easy go,will you let me go... yarinini fazla dusunmeyen biridir Bohem insani . Maceraci ve ozgur ruhlariyla kesfetmeyi , gezmeyi , deneyimlemeyi severler . Ve hayati en guzel ifade eden sozlerdir bunlar . Bir yasam tarzi oldugu kadar bir ruh hali ve kendini ifade tarzidir Bohem .
Donemleri, renkleri ve dokulari karistirmaktan korkmadan , deneyimsel , eklektik , rahat ve kolayca sekil degistirebilen Bohem Dekorasyon orneklerini , arsivimdeki birkac fotoyu kolajlayarak sizlerle paylasiyorum .






 Daha once sizinle paylastigim Bohem Tarzi yayinimi hatirlamak isterseniz buradan ulasabilirsiniz . 

2 comments:

  1. Bir yandan sarkiyi dinliyorum ve lise gunlerimi hatirlayarak guluyorum, amma dinlerdim Queen i. Gorselleri yine ozenle secmissin, cok uyumlular. Ben en cok iki yatakodasina bayildim, bol grili sandik komodinli olanla, somine karsisi kuvet keyfini cok sevdim : )

    ReplyDelete
  2. Ben hala her dinledigimde keyif aliyorum ;)
    O kadar cok seviyorum ki bu tarzi hic usenmeden milyonlarca kolaj hazirlayabilirim ^_^
    Benimde favorim somine karsisi kuvet ve tum giysiler, takilar :)

    ReplyDelete