Friday, March 15, 2013

Life of Pi'nin Paris promiyeri / 'Life of Pi' Paris premiere













Belki bu haberi onceden duymussunuzdur ben yeni gordum ve boyle bir deneyimi yasamayi cok isterdim .

Oscar Odullu yonetmen Ang Lee‘nin son harikasi “Life of Pi“, Fransa’da “Odyssey of Pi” adiyla 19 Aralik’ta vizyona girmis . Organizatorler filmin ruhunu seyircilere birebir yasatacak bir ortam yaratmak istemisler ve filmin promiyerini Paris’teki bir “yuzme havuzu”nda , Piscine Pailleron’da , yapmislar.
Davetliler , bir Bengal kaplani ile okyanusta alabora olan genc Hintli adami , havuza yerlestirilen filikalarda can yelekleri uzerlerinde ve 3D izlemisler! Film ve bu ilginc deneyim icin kullanilan ortak sozcuk “magnifique”, gercekten de tartismasiz harika bir fikir .


         ❤✿❀❤✿❤ Herkese “magnifique” bir haftasonu diliyorum ❤✿❀❤✿❤

4 comments:

  1. Ayfercim ben geldimmmm : ) Kimbilir kac postunu kacirmisimdir yoklugumda derken, bir tek post gordum, sanirim cok yogunsun ya da tatildesin. Ben gecen hafta is icin Istanbuldaydim, Lulu ile gorusemedik, o da yogundu. Neyse, gelelim bu harika deneyime, videoyu izledim, coook guzel bir tecrube, ben de cooooook isterdim. Film Istanbulda cikar cikmaz izledim esimle, sonra annemlerle tekrar izledim, kitabini da hem ingilizce hem turkce okumustum yillar evvel. IG ye niye resimler koymuyorsun, oradan aninda paylasabilmek, haberlesebilmek cok guzel oluyor. Yeni paylasimlarini bekliyorum canim. Simdiden magnifique haftasonlari : )

    ReplyDelete
  2. Canim sonunda gelebildim.. :) Yogun Italyan trafigim son hiz devam ediyor o nedenle cok cok az zamanim kaliyor geriye ve acikcasi aklim da senin blogunda degil dersem yalan olmaz.. :)) -Her postun icinde kendimden bir parca bulmak oyle guzel ki-

    Life of Pi okudugum en iyi kitaplardan biriydi.. Dahasi hayatima kattigi degeri de o kadar farkindaydim ki ! Tabi boyle olunca filmi beni cok fazla heyecanlandirmisti.. Vizyona gelir gelmez izledim.. Harika bir uyarlama olmus diyebilirim.. :) Paylasimin oyle guzel ki ! Boyle bir deneyim ile yasamayi coook isterdim.. Dun aksam Andrea Bocelli'nin Portofino ozel konserinin filmine gittik.. (4 gunluk ve ozel sinema salonlarinda yayinlandi..) Inanilmaz bir deneyimdi ! DVD'si cikar ya da sehrine de gelirse kacirmayacagina eminim... Ask'i daha iyi ozumsedik ama salonda yas ortalamasi o kadar yuksekti ki.. genclerin haline de acidik.. Biz Ask'i layigi ile yasayamiyoruz ona emin olduk.. Insallah bir gun bu sahane adami canli da izleyebilirim.. sevgiler canim ve simdiden harika bir hafta sonu olsun hepimize..

    ReplyDelete
  3. Aylincim merhaba canim, bende geldim sonunda ve sizleri cok ozledim ;) Mart ayinin baslarinda kizim ziyarete geldi Baku’ye, onunla vakit gecirdim sonrasinda hastalandim:( O sure icinde hem halsizlikten hem isteksizlikten buralara ugrayamadim. Simdi kendimi daha iyi hissediyorum ve post’lara elimden geldigince yogun bir sekilde devam edicegim ;) Malum havalar isiniyor, sanirim beni epey etkileyecek. Birazdan sizlerin guzel yayinlariniza bakicagim, iyi haftalar diliyorum <3

    ReplyDelete
  4. Lulucum nazik sozlerin icin cok tesekkur ederim, Lilacim ve senin gibi dostlarim olmasi ve beni onemsemeniz beni cok mutlu ediyor. Italya’da olman ne guzel, ben o ulkeyi cok seviyorum .
    Andrea Bocelli’nin ‘unforgettable’ canli performansini 2009’da, Abu Dhabi Emirates Palace’da izlemistim. Defalarca izlesem bikmam sanirim. Yeni albumu ‘’ Passione’’yi gecen gun aldik ve bence en guzel albumu bu olmus. Sanirim Portofino ozel konserinin dvd’si de cikar ve izleyebilirim. 19 mart’ta Istanbul sinemalarinda gosterime girecekmis ;) Sevgilerimle canim ve tesekkurler bu bilgiyi paylastigin icin <3 Mutlu haftalar

    ReplyDelete