Tuesday, June 25, 2013

Tatildeyim! / I AM ON HOLIDAY!

Herkesin protestosu farklı oldu bu yaşananlara , ben suskunlugu sectim bu surecte . Bloguma blok koydum , icimden hic bir sey yayinlamak , yazmak gelmedi .

Demokrasi kisitlanan ozgurlugu geri kazanmak ama kazanilan ozgurlugu geri vermek degildir . Degisimin kacinilmaz oldugu ulkemizde yesile , insana , cevreye , memlekete , İstanbul'a , beraber yurumeye , beraber islanmaya sevdali Cumhuriyet gencleri ; bize umut verdiler , kentlerine sahip ciktilar , dayanismanin en guzel ornegini gosterdiler . Ozgurlukcu bireylerden olusan bir gelecegin UMUDU ! Bu kenetlenmenin devam etmemesinden _edememesinden veya ettirilmemesinden- korkuyorum ama benim hala umidim var !

Temmuz ayinda biz Capulcu ve Marjinal'ler Kanada'dayiz . Cok ozledigim canim kardesim ve ailesiyle 1 ay birlikte olacagim icin cok mutluyum .




Gelecek gunlerde cok guzel paylasimlarla bulusana dek , ulkemize baris, huzur ve aydinlik gunler diliyorum ...
                   

4 comments:

  1. Ayfercim, ne guzel yazmissin dusuncelerini, umidi birakmamak lazim. Size harika bir aile tatili diliyorum, Agustosta ya da Eylul de gorusmek uzere, yuzyuze oturup uzun uzun anlaticaz, arayi kapiycaz : ) Sevgiler : )

    ReplyDelete
  2. Lila'cim bonjour...Bende size Cote d' Azur seyehatinizde nefis bir tatil diliyorum, minty guzelliklerini IG'den takipteyim ;)Provence post'unu gormek icin sabirsizlaniyorum.
    Istanbul'da veya Bodrum'da gorusene kadar mucxxx

    ReplyDelete
  3. Yaz icin gorusme planiniz insallah Agustos'ta olur da birlikte bir kahve icebiliriz en sonunda ! Cooook mutlu olurum hatta :) x

    ReplyDelete
  4. Henuz tarih belirlemedik ama ya Istanbul'da , yada Eylulde Bodrum'da gorusebilecegimizi biliyorum. Seni de aramizda gormek bizide cok mutlu eder Lulucum <3

    ReplyDelete