Monday, February 10, 2014

♡ Tek A$K / ONE LOVE ♡

Haftaya a$kla baslamak isteyen herkes icin ;

O’nun ilk a$ki olmayabilirsin, son a$ki da ; hatta bir tanesi de . Daha once a$ik oldu , tekrar olabilir . Ama su an seni seviyorsa daha ne olabilir ki ? Tipki senin gibi , o da mukemmel degil ve ikiniz birlikte asla mukemmel olamayabilirsiniz . Ama sayet o seni guldurebiliyorsa , iki kez dusundurebiliyorsa - kabul edersin ki ; insanlar hata yaparlar - onu seninle tutmaya calis ve ona verebilecegin herseyi ver . Seni gunun her aninda dusunmuyor olabilir ama sana kirabilecegini bildiği bir parcasini verecektir , <3 KALBINI <3  Yaralama onu , degistirmeye çalisma , cozumlemeye kalkma ve verebileceginden fazlasini bekleme . Seni mutlu ettiginde gulumse , kizdirdiginda fark etmesini sagla ve yokken ozledigini bil .
Yukaridaki cumlelerin sahibi , usta muzisyen Bob Marley'ye ait .. Umarim sizlerin duygularinada hitap ediyordur .. 

                             ♡ Mutluluga giden yolda , guzel bir baslangic yapin bu hafta 

6 comments:

  1. Bob Marley'in bütün sözleri çok güzel. Beğenerek okurum hepsini. Ne güzel söylemiş... Seni mutlu ettiginde gulumse , kizdirdiginda fark etmesini sagla ve yokken ozledigini bil ...

    Bu arada blogun yenilenmiş ve güzel olmuş :) Güle güle kullan :)

    ReplyDelete
  2. Ben hep aşkı şu şekilde ölçtüm. Senin için nelerden vazgeçebiliyor ?? Bu sorunun cevabı o kadar önemli ki. Ne verebilirden çok daha değerli. Elbette amaç onu sevdiği şeylerden alıkoymak değil, sadece senin için herşeyden vazgeçebileceğini hissettirmesi.
    Dilerim Aşkınız hiç solmasın...

    Bu arada lütfen şu harf doğrulamayı kaldırsan. her yorumda soruyor bunu :((

    ReplyDelete
  3. Ne mutlu dunya olur herkes aski boyle gorse.. neyse ki yasiyorum yasatabiliyorum.. elimden geleni yapabiliyorum sevdigim adam icin.. Cok guzel bir hafta basi oldu.. cok ihtiyacim vardi.. Tesekkurler canim..

    ReplyDelete
  4. Cok sevdigim, buyuleyici rasta sacli ve mukemmel sesli guzel insan. Gercegi yasayan, hisseden ve sarkilarina geciren, bizim de yuregimize dokunan naif kisi..

    Blog'da her aya ait Cover koymaya calisiyorum, tek degisiklik o ^_* Begendiginize sevindim Kahve Tadinda, tesekkurler <3

    ReplyDelete
  5. Gercekten hissettirmesi cok onemli sevgili Juliette yoksa kendi kisiliginin disina cikmasi aski yalandan yasamak olur diye dusunuyorum..

    Dilerim gercek A$K'lar hic solmasin..

    Harf dogrulamayi duzelttim, umarim sorun olmaz bir daha ^_*

    ReplyDelete
  6. “Guzel goren guzel dusunur; guzel dusunen hayatindan zevk alir” demis Said Nursi. Sende oyle yapiyorsun Lulucum ne mutlu sana ..

    Don't worry be happy canim .. <3

    ReplyDelete