Tuesday, December 9, 2014

Eviniz Yilbasina Hazir mi ?

Ister kucuk bir aile yemegi , ister dostlarinizla tematik bir parti planlayin yeni yil aksami evde olacaksaniz , mutfaktan hediyeye pek cok fikre ihtiyac duyacaksiniz .

Evi , 2014'u 2015'e baglayan o geceye ve ardindan taptaze bir seneye hazirlamak icin ise ; portakal , tarcin ve zencefil karisimi , hafif baharatli mumlar yerlestirerek baslayabilirsiniz .






Yilbasi kutlamalarinin en gozde renkleri kirmizi ve koyu yesil oldugunu herkes bilir . Bu uyumlu birlikteligi taze mevsim cicekleriyle taclandirarak $ik bir yeni yil sunumu hazirlayabilirsiniz .





Sicak ve davetkar Kis gecelerini cagristiran ve yeni yili one cikaran kar tanesi ve geyik desenlerini bolca kullanarak evinizde buyulu bir atmosfer yaratabilirsiniz .








Boncuklu susleri , zincirleri ve minik hediye paketlerini sadece cam agaciniza degil odanizin her kosesine serpistirebilirsiniz .







Kraft kagidi , dantel ve fistolarla siradisi hediye paketleri yapabilirsiniz .







Kuru yapraklar , tel ve bir parca cuval bezinden , klasik bir sus celengi yapip sokak kapiniza asabilirsiniz .





Muzik eglencenin en onemli kisimlarindan biri . 80'ler , 90'lar gibi yerli yabanci muzik arsivleri olusturarak partinin seyrine gore programladiginiz parcalari calabilirsiniz .


Sofistike ve farkli bir aksam olmasini dusunuyorsaniz geri sayim icin buyuk ve gosterisli bir saat edinin . Emin olun saniyeleri saymak cok heyecanli olucak ...

4 comments:

  1. Replies
    1. Esinlenmenize yardimci olduysa ne mutlu bana sevgili Havva ;-)

      Delete
  2. Ayyy her biri birbirinden harika görseller. Bende kapı süsü yapmıştım yayınlayayım hemen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Henuz yayinlanmamis :( Merakla bekliyorum ;-)

      Delete