Thursday, December 11, 2014

Yeni Yil Masalari / 3 Farkli Stil

Yeni yilda sevdiklerimize hazirlayacagimiz sofralar aslinda stilimizin bir yansimasi . Masa duzeninden menuye kadar herseyin uyum icinde olmasi icin uc farkli stil onerebilirim .

Beyaz ve dogal ;
Dekorasyon stilinize dogal renkler ve dokular hakimse bembeyaz bir masa sizin icin uygun olabilir . Klasik tarzinizi on plana cikartmak icin gumus catal-bicak takimlarini , kristal kadehleri ve simli birkac aksesuari kullanmaniz yeterli olacak . Masanin tam ortasina , beyaz guller , ortancalar ya da cam dallari ve gul yapraklari ile hazirlanmis cicek arajmanlarini dekoratif secenekler olarak ekleyebilirsiniz .









Renkli sadelik ;
Minimal bir dekorasyon stiliniz olabilir ama yilbasi masaniz biraz renk ister ;) Bu noktada size onerim tek renk uzerine yogunlasmak . Bu , dilerseniz gri , siyah veya metalik gibi soguk , dilerseniz de kirmizi , pembe ve turuncu gibi sicak renklerin birlikteligi olabilir . Ancak tema yilbasi olunca benim secimim kirmizinin icinde oldugu bir kombinasyon . Beyaz ve yesilide bu kombinasyona ekleyebilirsiniz . Koyu ve carpici renkli mumlari , samdanlari ve kirmizi kadehleri beyaz bir masa ortusu ile kullanabilir , vazoya yerlestireceginiz sarap kirmizisi gullerle cok $ik ve oldukca minimal bir etki birakabilirsiniz .












Sofistike Vintage ;
Sofistike ve farkli bir dekorasyon stiliniz varsa degisik formlari , renk ve desenleri bir arada kullanarak bunu yeni yil sofraniza da yansitabilirsiniz . Ancak farklilik yaratirken fazla renkli ve rukus denilebilecek bir duruma dusmemek icin tercihleriniz daha cok pastel ve yumusak tonlardan yana olsun derim . Eskitme ahsap bir masanin etrafina yerlestireceginiz modern formlu sandalyeleri floral desenli yastiklarla susleyerek rahatlatici bir etki yaratabilirsiniz . Islemeli yilbasi susleri ve anneannenizden kalma aksesuarlarla nostaljik bir yilbasi aksami gecirebilirsiniz .







4 comments:

  1. En çok beyaz ve doğal masaları beğendim.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 👍 harika, demek sizin yilbasi konseptiniz beyaz&dogal 👏

      Delete
  2. Replies
    1. Ne zaman toplaniyoruz, davetiyemi isterim 😘😍

      Delete