Thursday, February 14, 2013

♥ 14 $UBAT ♥ / " THE KISS " Love is in the air ♥

Bugun , gunun anlam ve onemine uygun romantik bir calisma olan , hepsi birbirinden guzel duygular iceren , Unlu Fransiz fotografci Robert Doisneau ‘nun 1950 American Life dergisi icin hazirladigi ‘’Kiss’’ (kiss by the hotel de ville) serisi ve fotograflarini sizlerle paylasmak istedim . Robert Doisneau , savas yillari sonrasi Paris sokak ve kafelerinde cektigi fotograflarinda , genel olarak cosku dolu atmosferleri arka plan yapmis ve bu calismalariyla unlenmistir . Fotografciyi sohrete tasiyan goruntuler ile sizleri basbasa birakiyorum .





  Robert Doisneau'nun fotograflarindaki kadar guzel anlar yasamaniz dilegimle,
                              ''Sevgililer Gununuz'' kutlu olsun 

6 comments:

  1. Ayfercim, yine cok sevdigim bir sarki secmissin, onu dinleyerek yaziyorum. Coralie nin bu CDsi var bende de, simdi cikarip dinliycem sayende : ) Doisneau nun bu resimleri harika, gecen gun kitabini karistirdim ama daha zor bulunan baska bir kitabi bulunca onu alip ciktim, amazon uk listemde de var kitabi : ) Sevgililerimizle boyle guzel opusme resimlerimizi ceken biri olsa keske, oglum buyuyunce bizi ceker belki : )

    ReplyDelete
  2. Aylincim Robert Doisneau'nun kitabi oldugunu bilmiyordum :( Bilseydim Ingiltere'deyken isterdim Amazon'dan :(
    Coralie Clement'in bu parcasini ilk defa Something's Gotta Give filminde duymustum, o zamandan beri cok begeniyorum. Paris'li sanatciya Fransiz sarkicinin guzel uyucagini dusundum :)
    Oglunun cok ozel fotolar cekicegine eminim, onunde ornek alicagi annesi var ;0)
    Sevgi dolu guzel haftasonulariniz olsun canim <3

    ReplyDelete
  3. harika fotolar, en cok 2. yi sevdim =)

    ReplyDelete
  4. Bende 2. fotoyu begeniyorum Gokcecim, o fotograf 1950'li yillarda a$kin sembolu olmus ;0) <3

    ReplyDelete
  5. Son kare o kadar guzel ki ! :) O donemlerde yasamak ve sokaklarda ozgurce opusmek isterdim uzerine bir de dans etmek ! (biz istanbul'da ancak kucuk bir buse kondururabiliriyoruz.. ) Gecmis de olsa sevgi gunumuzu kutlarim Ayfer'cim :)

    ReplyDelete
  6. Kim istemezki Lulucum ! Dusunsene Ikinci Dunya savasindan cikmis Paris’de dunyanin en romantik fotograflari cekilebiliyor!!
    Her gununuz sevgi dolu gecsin <3

    ReplyDelete