Wednesday, February 6, 2013

Gunun Rengi; Ye$il / COLOR OF THE DAY; GREEN

Bu haftaya ''Doganin Rengi'' olan ye$ili evlerin icine tasiyarak baslamistim , simdi de rahatlatici ve sakinlestirici ozelligi olan bu rengin ki$a yakisan koyu tonlariyla devam ediyorum .
Ye$ilin her tonunu seviyorum ama kendinden emin bir ton , olgunlugun rengi oldugunu dusundugum koyu nefti ye$ili daha fazla seviyorum galiba . Griye calan soluk yesil ise romantizmin ve nostaljinin rengi oldugu icin vazgecilmezlerim arasinda . Umarim bu guzel renk ve tonlariyla guzel dakikalar gecirirsiniz .



Ye$ilin diger tonlarindan zumrut yesili ve haki rengi gormek icin buraya tik

4 comments:

  1. Ne guzel gorseller secmissin yine, keyifle inceledim hepsini ve hemen ilgimi en cok cekenleri paylasayim : ) O ilk nil yesili kadife kanepe yastiklar ve arkadaki duvar cok hosuma gitti. Bir Chanel ceket sahibi olmayi kim istemez ki : ) o chanel botlarini cok begenmistim, topugu kristalli ama cok cok pahaliydi. Ikinci kanepenin arkasindaki duvar kagidi da cok guzel ve yandaki resimdeki o yesil mavi cam spreyli siseleri cok seviyorum, bulursam alicam. Ondan sonraki kolajin guzelligi, o elbisedeki el isciligi muthis, o yesil kapi ve altindaki duvari da cok sevdim. Dun ben de yesiller icindeydim, hatta yarin Roma ya is gezisine giderken de ayni yesilleri giymeyi dusunuyorum : )

    ReplyDelete
  2. Yesili sevdigini biliyorum Aylincim. Eminim guzel kombinler yapmissindir, cok ho$ gorunuyorsundur. Roma icin iyi yolculuklar, opuyorum x

    ReplyDelete
  3. Yesil evet cok guzel cok dinlendirici ama mint benim rengim ! O kadar cok seviyorum ki ! Alpcan'in odasini bile mint uzerinden yuruttum.. beyaz ile bulusunca cok keyifli cok dingin oldu.. :) Yeniden ev doseme sansim olursa sanirim fazlaca keyif dolu koselerim olacak.. Simdi toplu yasam (kiz kardesim ve annem de hafta icleri bizimle uzun zamandir ve evde oyle ciddi degisimler yapacak vaktim yok ama olunca senin postlarin bana cok yardimci olacak eminim..) Nefis bir bakis acisi ! nefisss :)

    ReplyDelete
  4. Bana buz rengini hatirlatan Ki$ mint tonlarini bende seviyorum Lulu'cum. Alpcan'in odasi senin guzel zevkinle birlesince mukemmel olmustur.
    Bende Bodrum'daki evimizin ic tasarimi icin topladigim begenilerimi sizlerle kah ''renk gunlugu'' kah 'esinlenme'' basligi altinda paylasiyorum. Post'larin yardimci olmasi, fikir vermesi beni cok mutlu eder, zaten bu blogu acmamdaki amacima erismis olurum ;0) Sevgilerimle

    ReplyDelete