Friday, February 1, 2013

Hosgeldin, $ubat ! / WELCOME, FEBRUARY


Yeni ayin , beraberinde yeni umutlar getirmesi dilegimle... 
I L♥ve February! ♥♥♥

 Yuzunuzdeki gulumsemenin hic eksilmeyecegi bir haftasonunuz olsun... ✿ ⊱ ╮

6 comments:

  1. Ne guzel gorseller ile ne guzel bir hafta sonu ve yeni ay baslangici dilegi.. :) Cok tesekkurler cnm.. 2012 yili boyunca her ay icin ozel keyifler sunmustum.. Senin postunu gorunce simdi o postlari hazirlamayi ozledigimi anladim.. :(( Bu arada dun aksam biz Aylin ile bulustuk yine.. Ve 2 blogger arkadasimiz daha bize katildi.. Cok keyifli gecti ve hatta Aylin'cim senin yaptigin English Home postuna yaptigim yorumu okuyup bana super bi surpriz yapip carsaf hediye etti.. O kadar mutlu etti ki beni ! Onu tanidigima fazlasiyla mutluyum manevi olarak.. Umarim 3'umuz de gorusup uzun uzun anlatiriz.. ;)

    ReplyDelete
  2. Cok tesekkur ederim Lulu'cum, begenmene sevindim :)
    Ben senin her ay ajandana yazdigin kucuk mutluluk onerilerini zevkle okuyordum, lutfen devam et yazmaya hayatim.
    Dun aksam toplanicaginizdan bahsetmisti Aylin, eglenmenize sevindim. Hediyeni iyi gunlerde kullan umarim kalitesinden memnun kalirsin. Aylincim gercekten cok dusunceli ve ince ruhlu biri, bende onu tanidigima cok memnunum. Bir gun mutlaka ucumuz toplanip uzun uzun konusacagiz, eminim <3

    ReplyDelete
  3. Cok tesekkur ederim Polly ;0) En kisa zamanda cevaplayacagim, sevgi dolu bir hafta gecirmen dilegimle..

    ReplyDelete
  4. Ayfercim, yine ne guzel bir kolaj ve cok guzel bir GIF image. O gri atin guzelligi, saclari da sarilmis gibi dalgali harika : ) Hosgeldin aylarin en kisasi, sevgililer gunu Barcelona tatili derken hemen gecip gidiverecek, bir bakmisiz Mart hosgeldin postuna bakiyoruz. Bu arada diger postta uzun yazinca kafamdaki diger seyi yazmayi unutmusum, bir baktim Lulucum benden once yazmis : ) Evet annemi yollamistim o bulamamisti o begendigim uyuyan ayili nevresimi, ben de Nisantasindaki bloggercilar bulusma mekanimizin yanindaki English Home da bir sansimi deneyim dedim ve sadece iki tane kalmis ama sadece carsafi vardi, ne yastik kilifi ne yorgan kilifi kalmis, iste birini oglumun odasina birini de Alpcan icin aldim : ) Ve hemen senin kulaklarini cinlattik Lulucumla, bir dahaki gelisini 4goz bekliyoruz bulusmamiz icin : )

    ReplyDelete
  5. Evet bu ayi cok seviyorum, icinde ozel gunler barindiriyor ve cok kisa ;0)
    Aylincim Avrupa'nin en guzel sehirlerinden Barcelona'da mimari saheserleri tekrar gormek, tapas keyfi yapmak harika olucak senin icin. O etkileyici goruntuleri ve senin kombinlerini gormek icin daha 1 ay bekliyecegim desene;)
    Sanirim English Home urunlerini almakta geciktik biz :( Sen sansliymissin hic olmazsa carsaflarini bulabilmissin. Iyi gunlerde kullanin canim.
    Ve bende bir dahaki Istanbul seyehatimi sabirsizlikla bekliyorum, umarim sende o tarihlerde Istanbul'da olursun.

    ReplyDelete