Monday, September 24, 2012

Bordo / Trendy Fall Color CLARET RED & CRANBERRY

2012- 2013 Sonbahar/Ki$ sezonu en gorkemli ve benim en sevdigim renkleri beraberinde getiriyor . Aristokratik sarap , ahsabin dogal rengi kahverengi , muhafazakar gri , asil hardal , asker tonlari ve zumrut yesil , baştan çıkarıcı kobalt ve koyu lacivert sezonun en guclu renklerini olusturuyor. Bu hafta Sonbaharin tum guzelligini ortaya cikaran bu tonlari her gun yayinlayacagim .
Bugune sezonun en baskin rengi '' Bordo '' ile basliyorum . Klasik ve elegan kadinin sembolu sarap rengi . Kirmizi kadar parlak degil ama onun kadar dikkat cekici . En sevdigim renklerdendir , guclu bir izlenim birakir bende .





                ❤¸.•*´¨`*Guzel ve renkli bir hafta yasamaniz dilegiyle...•*´¨`*❤

2 comments:

  1. Ay harika olmus bu post, fashion ve decoration birlikte bayildim : ) Ne guzel eslestirmissin renkleri, ozellikle ilk iki mathcing super uyumlu : ) O somine basindaki yataga da bayildim, 3. resimdeki oturma odasindaki bordo detaylar da harika. Ben bordo kadife kapli koltuk kanepe cok severim, sarap gibi. Annemlerin salonda yillarca kullandik, sicak bir his verir : ) Gerci duz kadifenin neredeyse her rengi cok guzel duruyor mobilya kaplaninca : ) Ben bu seriyi cok sevdim, griler, cobaltlar, zumrut yesilleri, merakla bekliyorum : )

    ReplyDelete
  2. Tesekkur Ederim Aylincim, bu hafta cok zevkle hazirliyorum renk post'larini. Epeydir birikmislerdi simdi onlari eslestirmek cok keyifli.
    Ilk fotodaki bordo, hardal, mavi uclusunu bende cok severek kullaniyorum.Bakalim bugunku rengi begenicekmisin, benim favori renklerimden ;0)

    ReplyDelete