Saturday, September 29, 2012

Kahverengi / Trendy Fall Color BROWN

Son donemlerin dogallik modasi , bu yilin sonbahar sezonunun da gozdesi . Dogallik , bu yil karsimiza toprak tonlarindan kahverengi ve koyu cikolatayla cikiyor . Kahvenin sicak tonlarini sonbaharin renkleriyle kombinleyebilirsiniz .







4 comments:

  1. O at gozu resmi muthis. Cok buyuk bir evimiz olsa, yada dag evi falan, kesin kahve rengini de kullanmak isterdim bir kac odada. Bizim ev beyaz gri agirlikli ( aksesuarlarin renkleri de cogunlukla, mor, lila, mavi, pembe, altin, gumus, bir de siyah tabiki ) o yuzden kahverengini hic kullanamadim. Kahverengi deri bir koltuk yada kanepe cok isterim, soyle hayalimde sominesi olan bir study room da deri koltuk yaninda da kutuphane, offf super olurdu : ) o bol yesil yastikli kanepe kosesini ve leopar dokunuslu odayi cok begendim.

    ReplyDelete
  2. Rustik, eklektik, bohem karisimi bir tarzim oldugu icin kahve tonlarini, koyu renkleri cok seviyorum hem evimde hemde kiyafetlerimde.Her renkle kombinleyebiliyorsun. Benim aksesuar tercihim evde turkuaz, bordo ve hardal renkleri ve deriyi de cok yakistiriyorum.
    Bende o bol yesil yastikli odaya bayildim ;0)

    ReplyDelete
  3. görseller harika :)

    http://fashionisable.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Tesekkur ederim ama kisa bir tur attim blogunuzda, benim gorseller sizinkinin yaninda cok sonuk.Sevgiler

    ReplyDelete