Friday, February 7, 2014

Bodrum Life ♡

Gecen persembe Bodrum-Gundogan'in sahilinde , denizden gelen dalga sesleri esliginde dolastik . Tum gece yagan yagmur hizini azaltarak yerini bulutlara birakmisti . Hafiften esen ruzgar , kasabanin issiz sokaklarina egemen olan sessizlige karisiyordu .
Goruntuleriyle insana huzun veren , yikilmamak icin birbirine destek olan bir suru yasli , eski ev gorduk . Kim bilir bir zamanlar ne yasanmisliklar vardi bu terkedilmis evlerde . Ne kadar cok ani vardir , eski gunlerini ozluyorlar midir diye dusunmeden edemedim .






6 comments:

  1. Benzer bir nokta daha aramızda Sevgili Ayfer. Eski, harabe evleri bende çok merak ederim. Orada nasıl aşk kelimeleri söylendi, nasıl hayatlar yaşandı, mutluluklar üzüntüler. Sanki duvarlar her şeyi bilirler de gözünün içine bakarlar anlaman için.
    Oturduğumuz semtte çok eski tarihi bir bina var. O kadar heybetli ki uzaktan gördüğümde bile bir konuşsa anlatacağı ne çok şey var diyorum.
    Güzel keyifli bir haftasonun olsun..

    ReplyDelete
  2. Ah yıkmasınlar bu güzelikleri. Ne yaşanmışlıklar, ne hayatlar gizli o eski duvarlarda.
    çok üzülüyorum, eskyi yıkıp yenisini yapacağız diyenlere. Eski eski olarak kalsa, yenilere yer yok mu? illa ki yıkmak, yok etmek mi lazım.
    Çok güzel fotoğraflar, teşekkürler Ayfer.

    ReplyDelete
  3. Cok fazla ortak noktamiz var sevgili Juliette. O yuzden '' Evim icin hersey '' blogunu duzenli takip ediyorum.. Cok hos fikirleri , yeni trendleri, guzel ve bilgilendirici paylasimlari begeniyle okuyorum .. Tesekkurler , mutlu haftasonlari <3

    ReplyDelete
  4. Umarim yikilmaz bu otantik evler . Satilik levhasi vardi uzerinde, alan kisi restore edip kullanilir hale getirir belki !!
    Yorum icin tesekkurler Emel, haftasonunuz mukemmel gecsin <3

    ReplyDelete
  5. koruyorlar mı orada eskileri?
    artık kimsenin eskiye tahammülü yok,herşeyimiz yeni olsun yıkalım,yıkalım bi daha yapalım durumu:(
    güzel fotoğraflar eline sağlık

    ReplyDelete
  6. Keske KORUYORLAR diyebilsem sevgili Havva :( Son gidisimizde yemyesil olan bolge cole donmus, insaat baslamislar, gozleri doymuyor :(

    ReplyDelete